“Žene vole pametne muškarce” u Suhopolju: Virovitički pisac Zlatko Erjavec suhopoljskoj knjižnici darovao svoju zbirku

Novosti   |   www.icv.hr  |  04.02.2019.
“Žene vole pametne muškarce” u Suhopolju: Virovitički pisac Zlatko Erjavec suhopoljskoj knjižnici darovao svoju zbirku

“Žene vole pametne muškarce u Suhopolju” – ovu svoju pretpostavku, potvrdio je virovitički pisac humoreski i priča, Zlatko Erjavec kada je posjetio Općinsku knjižnicu i čitaonicu Matija Gubec u Suhopolju te poklonio knjižnici i volonterkama nekoliko primjeraka svoje zbirke kratkih priča.

Već od ovog utorka, 5. veljače od 17 do 19h sati svi zainteresirani posjetitelji suhopoljske knjižnice mogu, uz redovnu ponudu lektira, slikovnica, romana i enciklopedija, posuditi i ovaj novi naslov.

– Nakon ovog iznenađenja, simpatični i samozatajni autor ove šaljive zbirke za ožujak je, u suradnji s općinskom Turističkom zajednicom, najavio još jedno, a o čemu se radi saznat ćete na vrijeme na stranicama Općinske knjižnice Matija Gubec i Turističke zajednice Općine Suhopolje – poručili su iz suhopoljske knjižnice.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.