FOTO U Suhopolju predstavljena knjiga Zlatka Erjavca “Žene vole pametne muškarce”

Događanja   |   www.icv.hr  |  08.03.2019.
FOTO U Suhopolju predstavljena knjiga Zlatka Erjavca “Žene vole pametne muškarce”

Uz ritmične zvukove tria “Stringers”, u općinskoj Maloj vijećnici, predstavljena je knjiga Zlatka Erjavca “Žene vole pametne muškarce”.

Predstavljanje knjige, za probranu publiku, željnu humorističnih redaka, organizirala je Općina Suhopolje s Turističkom zajednicom te Udruga Kreda. Okupljeni ljubitelji književnosti mogli su uživati u ponekoj priči, koju je za njih pročitao i sam autor.

– Ponosan sam što mogu predstaviti suhopoljskoj publici svoj rad, svoje priče. Poznajem mnogo ljudi iz Suhopolja, a na predstavljanje su došla i neka nepoznata lica. Nadam se da će se svima svidjeti knjiga te da će otići sa smiješkom – istaknuo je Zlako Erjavec.

Promotorice ovog predstavljanja, Ivančica Fett-Škvarić i Marina Mađarević publici su približile pozadinu nastajanja knjige te kratku analizu samih tekstova. Na licima publike moglo se jasno vidjeti kako im je upravo taj književni žanr i odgovarao.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.