Izvrsna predstava Seksi rublje uskoro u Hrvatskom domu u Suhopolju

Događanja   |   www.icv.hr  |  26.11.2018.
Izvrsna predstava Seksi rublje uskoro u Hrvatskom domu u Suhopolju

Izvrsna predstava “Seksi rublje” gostuje u Suhopolju u Hrvatskom domu u subotu, 1. prosinca u 19:30 sati. Riječ je o “dramediji”, hvaljene kanadske dramatičarke Michele Riml koja je naišla na odlične reakcije publike u Virovitici.

Predstava govori o inženjeru Zdravku Lončaru i njegovoj supruzi Suzani, agentici nekretninama koja je, kako sama kaže, prezaposlena majka troje djece. Oni u hotelskoj sobi pretjerano mondenog hotela pokušavaju razriješiti bračnu krizu. Supružnici su zašli u pedesete godine života i, frustrirani slikama tuđih savršenih života u pop kulturi, medijima i na društvenim mrežama, polako popuštaju pod teretom vlastitih seksualnih inhibicija i izazova srednjih godina. Glavne i jedine uloge pripale su bračnom i kazališnom paru, Igoru i Vlasti Golub. Ulaz na predstavu je besplatan. 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.