OPĆINA SUHOPOLJE U Borovi proslavljen blagdan Ime Marijino i Dan Mjesnog odbora

Novosti   |   www.icv.hr  |  16.09.2019.
OPĆINA SUHOPOLJE U Borovi proslavljen blagdan Ime Marijino i Dan Mjesnog odbora

U nedjelju je obilježen Dan Mjesnog odbora Borova, blagdan Ime Marijino. Tom prilikom, u prijepodnevnim satima na Mjesnom groblju u Borovi odana je počast svim umrlim i poginulim braniteljima te je u prisustvu svih članova Vijeća Mjesnog odbora Borova i predstavnika Općine Suhopolje, zamjenika načelnika Gorana Doležala, kao i Voditelja Odsjeka za gospodarstvo i komunalne poslove Dražena Čimina položen vijenac i zapaljene svijeće.

U 09,30 sati, uz prisustvo mnoštva vjernika, služena je Sveta misa koju je predvodio vlč. Pavle Filipović. Poslijepodne igrači Nogometnog kluba Borova ugostili su i odigrali prvenstvenu utakmicu sa Nogometnim klubom Rezovac. Program proslave je okončan vatrogasnom zabavom na kojoj su  goste i uzvanike zabavljali svirci poznatog glazbenog sastava “Ruda i Kepka“.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.