Pjevački zbor OŠ Suhopolje osvojio Srebrnu plaketu na državnom natjecanju u Varaždinu

Novosti   |   www.icv.hr  |  11.05.2019.
Pjevački zbor OŠ Suhopolje osvojio Srebrnu plaketu na državnom natjecanju u Varaždinu

U srijedu, 8. svibnja Pjevački zbor Osnovne škole Suhopolje nastupio je na Glazbenim svečanostima hrvatske mladeži u Varaždinu.

Pokrovitelji ovog natjecanja su Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za odgoj i obrazovanje, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Varaždinska županija i Grad Varaždin. Natjecatelje je ocjenjivalo državno prosudbeno povjerenstvo: Antoaneta Radočaj-Jerković, Aleksandra Matić, Dario Maleš, Jasenka Ostojić i Dada Ruža.

Svoje znanje i talent je pokazalo ukupno 42 zbora s više od 1550 pjevača. Pjevački zbor Osnovne škole Suhopolje je uz vodstvo učiteljice Irene Maras i klavirsku pratnju učitelja Zvonimira Gadanca s postignutih 86,40 bodova osvojio Srebrnu plaketu. Na ovo natjecanje pozvani su zborovi koje je potvrdilo Državno povjerenstvo prema rezultatima postignutim na Županijskim smotrama u cijeloj zemlji.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.