Prilagodba

Suhopolje obuklo uskrsno ruho: Zahvaljujući kreativnosti mještana, središte mjesta krase zečevi, mrkve i pisanice

Dogadanja   |   Icv  |  06.04.2022.
Suhopolje obuklo uskrsno ruho: Zahvaljujući kreativnosti mještana, središte mjesta krase zečevi, mrkve i pisanice

Općina Suhopolje i Turistička zajednica organizirale su ovog vikenda kreativnu radionicu “Ukrasimo svoj centar” kojom su okupile brojne kreativce i udruge s područja općine. 

Cilj je bio izraditi ukrase koje bi potom postavili u središte Suhopolja. Na radionici su tako sudjelovali članovi Kulturno-umjetničke udruge Suhipolje, KrEdA-e, Likovnog kluba “Paleta” i Udruge matice hrvatskih umirovljenika općine Suhopolje.

 

Na radionici se mogao pronaći pokoji zec, mrkve i pisanice koje su s velikom radošću ukrasili suhopoljski mališani pod budnim okom predsjednice LK „Paleta” Gordane Čurik. Predsjednica UMHU općine Suhopolje Tugomila Jelena Reder bila je zadužena za ukrašavanje panoa za fotografiranje.

– Ovom radionicom mališani su još jednom pokazali kako imaju veliku želju sudjelovati u promociji naše općine, druženju i pokloniti nešto lijepo svojim mještanima – kažu iz Turističke zajednice općine Suhopolje. 

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.