Turistička zajednica općine Suhopolje po prvi puta organizira izbor najuređenije okućnice

Događanja   |   www.icv.hr  |  31.05.2019.
Turistička zajednica općine Suhopolje po prvi puta organizira izbor najuređenije okućnice

Turistička zajednica općine Suhopolje objavila je natječaj za Izbor najuređenije okućnice na području općine. Cilj natječaja je motiviranje mještana za što ljepše uređenje svojih okućnica, balkona i terasa radi povećanja opće kvalitete životnog prostora te očuvanja i zaštite okoliša na području općine Suhopolje.

Izbor za najuređeniju okućnicu provest će se u kategoriji privatne kuće, a ocjenjivat će se:

1. hortikulturno uređenje (cjelogodišnje održavanje, raznovrsnost bilja, kreativnost i originalnost),

2. opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda),

3. opći dojam,

4. utjecaj na cjelokupni izgled destinacije/ulice, kao i održavanje.

Nagrada za najuređeniju okućnicu je motorni trimer, za drugo mjesto oprema za vrt i okućnicu u vrijednosti od 600 kuna, a za treće mjesto oprema u vrijednosti 400 kuna. Natječaj je otvoren od 1. lipnja i traje do 30. lipnja, a prijave se dostavljaju u Turistički ured Turističke zajednice općine Suhopolje osobno, putem pošte ili e – maila.

Turistička zajednica općine Suhopolje

Trg sv. Terezije 10

33410 Suhopolje

e-mail: info-tz@suhopolje.hr

Povjerenstvo će po pristiglim prijavama izvršiti obilazak i ocjenjivanje, a pravo prijave imaju svi mještani općine Suhopolje. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime vlasnika, broj telefona i adresu objekta. Rezultati natječaja će biti objavljeni na službenoj web stranici Turističke zajednice općine Suhopolje.

Podijelite


Izbor za najuređeniju okućnicu

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.