U Suhopolju završen tradicionalni turnir u streljaštvu “Prvi hrvatski redarstvenik”

Novosti   |   www.icv.hr  |  25.03.2019.
U Suhopolju završen tradicionalni turnir u streljaštvu “Prvi hrvatski redarstvenik”

Udruga Prvi hrvatski redarstvenik – podružnica u Virovitičko-podravskoj županiji već po tradiciji organizira na streljani u Osnovnoj školi u Suhopolju turnire u streljaštvu povodom pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića, koji je stradao prije dvadeset osam godina na Plitvičkim jezerima.

Na početku su delegacije natjecatelja predvođene zamjenikom župana virovitičko-podravskog Marijom Klementom, načelnikom općine Suhopolje Sinišom Horvatom, predsjednicom Općinskog vijeća Zoricom Hegedušić, predstavnicama udovica poginulih branitelja Melitom Harmund i Anđom Oljačić i predsjednikom županijske podružnice Udruge Prvi hrvatski redarstvenik Ivanom Stubičarom, položile vijence na spomen obilježje hrvatskim braniteljima u centru Suhopolja.

 

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 16 ekipa iz pet županija. Na kraju je u konkurenciji kadeta prvo mjesto osvojio Luka Šantić , drugi je bio Niko Bišćan, a treći Ivan Prpić, svi članovi suhopoljske Mladosti. U juniorskoj konkurenciji prvi je bio Mario Hok, drugi Tomislav Besek, a treća Lorena Anđelković, također članovi Mladosti iz Suhopolja.

U seniorskoj konkurenciji prvi je bio Branimir Bartolović iz Građanskog streljačkog društva Požega, drugi je bio Željko Ivačić iz Prvog hrvatskog redarstvenika iz Koprivnice, a treći Hrvoje Hasanec iz UHDBR Suhopolje. Ekipno je prvo bilo GSD Požega, drugi PHR Koprivnica, a treći UHBDR Suhopolje.

Medalje, pehare i zahvalnice su podijelili načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat i predsjednik podružnice Prvog hrvatskog redarstvenika u Virovitičko-podravskoj županiji Ivan Stubičar.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.